Hinnat

Lähtökohtana on, että saan kentän pitäjiltä kaiken tarvittavan lähtötiedon. Jos tietoa puuttuu tai sitä ei ole olemassa, sen luomiseen kuluu työtä ja se laskutetaan. Kaikkiin mallinnuksiin tarvitaan tietyt perusasiat, jotka eivät ole kiinni lentotoiminnan määrästä tai laadusta. Näitä ovat paikan geometria (eli kiitotiet, ympäristö, lentoreitit), käytössä olevat lentolaitteet (tyypin tarkkuudella), peruslentoprofiilien selvitys (korkeus, nopeus) per tyyppi.

Se mitä kentänpitäjältä ei odoteta, on eri koneiden meluprofiili. Helpoimmassa tapauksessa se löytyy valmiina tietokannoista. Vaikeimmassa tapauksessa sitä ei voida edes arvioida, vaan se vaatii mittauksia.

Lentomäärät perustuvat joko tilastoihin tai ne pitää arvioida. Mallinnuksessa voidaan sitten muutella lentomääriä, jolloin nähdään miten ne vaikuttavat äänen jakautumaan. Myöskin lentomenetelmiä voidaan muuttaa, jolloin niidenkin vaikutus on nähtävissä.


Peruskenttä

Tämä on lentopaikka, jossa on: yksi kiitorata, jota käytetään molemmista päistä. Lentopaikalla tapahtuu; laskukierroksessa harjoituslentoja, matkalentoja kentälle ja pois sieltä. Lentopaikkaa pitää kotikenttänään lentokoneita neljästä eri meluryhmästä.Plus

Hintaan vaikuttaa lisäävästi kaikki se mikä lisää työtä peruskenttään nähden, kuten;

Ota yhteyttä; Aki Suokas, 050 5660739, s-posti .