MGL Avionics on Etelä-afrikkalainen mittarivalmistaja, jonka tuotteet ovat kohtuuhintaisia ominaisuuksiinsa verrattaessa.


Tuotteet ovat myös erityisen keveitä.


Mittareissa on nestekidenäyttö ja yli 10 vuoden kokemuksella voin sanoa, että normaali talvipäivänä mittari herää henkiin heti kun sähköt kytketään. Nykyisten kanssa käytännössä havaittuna, että jos pakkasta on yli 25 astetta mittari ei herää heti, vaan vasta muutaman sekunnin päästä. Isommat mittarit ovat lämpöstabiloituja, jonka takia tarkka toiminta luonnistuu vasta kun mittarin sisäkalut ovat lämmenneet muutaman minuutin kuluttua käynnistyksestä.


Yksittäismittarit ovat perinteisien mittareiden paikalle asennettavia mittareita, joilla on yksi tai useampi toiminto.
Mittareita on tavallisen kokoisia (3,5 tuuman) ja pienelle aukolle (2,25 tuumaa). Kirkas monivärinäyttö.
Kun arvioit mittarin sopivuutta, tutustu käyttöohjeissa olevaan asennusohjeeseen jossa on kuvattu miten mittari liitetään antureihin. Näin varsinkin mittareissa joissa on useita antureita.


MGL on lopettamassa kaksiväri mittareiden tuotannon. Jäljellä olevat myydään edullisesti pois. Tässä vaikka koelentojen ajaksi täydentävä mittari halvalla. Katso hinnasto (vasemmalla alin), monta jäljellä.


Yhdistelmämittarit ovat nimen mukaisesti yhdistelmänäyttöjä, joihin on niputettu useita toimintoja. Ne korvaavat useita tavanomaisia mittareita. Neljä eri pää mallia.
Voit siis luoda "lasiohjaamon".


Näihin mittareihin tarvittavat anturit saattavat olla jo sinulla!
Kaikki mittarit ovat joustavia antureiden suhteen, voit ohjelmoida ne ymmärtämään lähes mitä tahansa anturia.

Radiolaitteet. VHF radio, V16 ja vastaava NAV (VOR/ILS) vastaanotin N16 voidaan liittää sekä pienempään (2,25") VEGA käyttölaitteeseen tai suurempaan (3,5") BLAZER käyttölaitteeseen.MGL Avionics kotisivu