Windcraft Oy

Takaisin

Mitoituksesta

Jokainen vyö neulotaan mittojen mukaan. Tätä varten mitat tarvitaan tilaukseen.
Ensinnä pitää tietenkin määritellä minkä tyyppiset vyöt tarvitaan; lantiovyöstä kiinnitys, olkavöistä kiinnitys ja olkavöiden mahdollinen yhdistyminen yhteen kiinnitykseen. Ja lisäksi olkavöistä säätöhelan tarve. Katso esimerkkikuvia toisaalla tässä saitissa.
Pituusmitta mitä tarvitaan on ko vyöosuuden mitta säätö auki vedettynä. Tähän pääset mittaamalla mitan kiinnityskohdasta vyön solkeen ja sitten miettimällä miten pitkän säätövaran haluat. (Säätöä tarvitaan aina!)
Lantiovyön kiristyssolki on paras sijoittaa lantion sivulle, ei luun kohdalle. Kiristyssoljen ja lukon väliin tarvitaan vähän mittaa.
Olkavyön kiristyssolki on hyvä sijoittaa hartioiden etupuolelle rinnan puolelle, ei hartian päälle (siinä se painaa ikävästi).
Säätövarasta senverran että liika on liikaa, olkavöissä sopiva mitta on sellainen, että vyö löysänä pääset kurottumaan tarpeellisiin paikkoihin ohjaamossa.
Huomaa! (Vyö tiukalla sinun pitää ylettyä ensisijaisiin ohjaimiin; sauva,laippavipu, kaasu, pääkytkin jne. Jos et yletä, olkavyön pitää olla rullavyö, mutta niitä meillä ei ole tarjolla).


Takaisin